Välkomna till min värld fylld av hästar, vänner, resor och kärlek!

Jag är en 32 årig lycklig tjej som gifte mig med mitt livs kärlek den 1 december 2011 och nu ser fram emot allt spännande som händer i mitt liv =) Vi fick vår son Ludwig den 4 mars 2013 och har en mysig och spännande tid framför oss!

onsdag 23 januari 2013

Lovely wednesday!

Idag är det onsdag vilket innebär ledig dag för mig :) Så skönt med en paus mitt i veckan.. min energi tar verkligen slut på tisdagseftermiddagen så detta är perfekt.





Igår var det 4 veckor kvar tills beräknad förlossning.. gud så snabbt veckorna går nu! Yaay! Längtar så tills vår lille prins ligger i bilstolen och barnvagnen... man längtar ju extra mycket när man ser dessa grejer hela tiden :)




Idag har jag varit väldigt duktig. Började med en skön sovmorgon till 9, sen har jag pratat med mamsen i telefon en lång stund, packat ner alla julsaker, städat och organiserat upp köket, fyllt i min nya almanacka och till sist hunnit vila en stund. Nu e det dags för sen lunch och sen ska jag köra en omgång i barnrummet. Förr eller senare ska det ju bli klart! Tror att om jag bara sätter igång så kommer det nog gå snabbt.. men ibland e jag expert på att skjuta upp saker...



Resten av veckan är lite lagom uppbokad. På fredag kommer en av Manges barndomsvänner med fru på middag, på lördag får det nog bli en vilo- och fixardag och på söndag ska vi ut å bruncha på Casinot med Manges syrra å respektive. Härligt!

De kommande helgerna sen ska vi inte boka in något speciellt, utan bara ta det lugnt, fika med vänner, se på film och vila. Viktigt att ta det lugnt sista tiden. Annars är risken större att jag går över tiden och det vill jag inte... Jag hoppas på nedkomst nån gång mellan 15e och 22e feb!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar