Välkomna till min värld fylld av hästar, vänner, resor och kärlek!

Jag är en 32 årig lycklig tjej som gifte mig med mitt livs kärlek den 1 december 2011 och nu ser fram emot allt spännande som händer i mitt liv =) Vi fick vår son Ludwig den 4 mars 2013 och har en mysig och spännande tid framför oss!

tisdag 1 januari 2013

Årskrönika 2012

Januari
Året började intensivt med 2 dödskjutningar på 3 dagar i Malmö, och det var mycket oroligheter. Jag påbörjade min sjukgymnastik för min dåliga rygg, började med Limas Matkasse och fick min älskade Iphone ;-)

 











Februari
Jag började läsa franska på kvällskurs och åkte på skidresa i franska alperna, vilket gjorde min rygg sämre än vad den var innan jag började med sjukgymnastiken. Sen var det full fokus på sjukgymnastik och att inte göra aktiviteter som var dåliga för ryggen.
















Mars
Efter att paketet åkte från Fiji till Sverige, returnerats till Fiji pga felaktig adress och sen skickats med DHL efter ett ilsket mail från mig så fick vi äntligen vårt "weddinglicence" från Fiji. Jag blev även uppraggad av en 20åring som trodde jag var 22-23.. snacka om höjdpunkt för en 30åring ;-) och snacka om en chockad 20åring när jag först tackade nej för att jag var gift och sen la till min ålder.. ha ha ha! Blev klar med sjukgymnastiken och äntligen återgick min rygg till att vara smärtfri! Första gången på över 4 år!


April
Månaden inleddes med att min vän Julia födde en liten gullunge som fick heta Linnea. Efter 5 månaders pappersarbete fick vi den 25 april äntligen veta att vårt giftermål även var giltigt i Sverige!! Kärlek!! Vi var även på muslimskt bröllop för en av Manges barndomsvänner, mycket trevligt och intressant.


Maj
Loreen/Sverige vann Eurovision Song Contest, älskade Jack (hästen) flyttade till Hörby för att få mysa i hagen nära sin matte. Jag och Mange började både spela golf och rida western tillsammans. Mitt namnbyte blev äntligen klart och skylten på vår dörr ändrades från Persson/Andersson till Sjöstrand. Störst denna månad var att jag blev gravid.. fast det fick vi inte veta förrän några veckor senare.. ;-)

 





















Juni
Denna månad var en känslomässig storm. Min älskade moster gick bort och samma vecka fick jag veta att jag var gravid. Sorg och lycka blandat.. och jag väntade flera veckor med att berätta för min familj för jag ville låta dem sörja min moster i lugn och ro. Vi fortsatte med westernridningen och jag började även rida Flintan (vilket var ett tillfälligt åtagande då hans matte var utomlands en begränsad tid).





Juli
Min fina äldsta storasyster gifte sig äntligen med sin prins (efter 13 år tillsammans). Jag och min darling firade 5 år och jag tog grönt kort i golf!







Augusti
Våra vänner Sara och Jonas fick sin lille son Anton och samma dag var jag på mitt livs konsert med min darling - Coldplay i Köpenhamn!






September
Jag fyllde år och firade nykter med fest, offentliggjorde vår bulle i ugnen och vi fick även veta att det var en liten pojke där inne. Min andra storasyster förlovade sig med sin älskade Henrik i Italien. Jag, Mange samt 4 vänner tog en weekend i London - mitt första besök i England och jag fick äntligen se min efterlängtade Fantomen på operan!





Oktober
Emporia öppnade på Hyllie!


November
Firade Manges fölsedag med gåsamiddag och övernattning på Skanörs Gästis, vi fick äntligen installerat en diskmaskin och sista dagen denna månaden tog älskade Jack (hästen) sitt sista andetag :(





December
Vi firade 1 årig bröllopsdag på underbara Tomarpsgården utanför Kristianstad, jag köpte sent om sider nya glasögon och upptäckte en ny värld ;-) Graviditetskrämporna började visa sig och vi fick se vår lille prins på ultraljud en sista gång. En härlig jul firades och året avslutades med en lyckad fest/middag hos oss i goda vänners lag.








Nu ser vi fram emot allt kul som ska hända 2013, framförallt förbereder vi oss för ankomsten av vår lille Ludde och den stora livsstilsförändringen som det kommer innebära!

Vi ser väldigt mycket fram emot alla bebisar som ska födas detta året. Vi har vänner som ska föda i april, maj (2 st), juni (2 st) och juli! Och jag tror nog det kommer komma fler sådana glädjebesked om bebisar beräknade framåt hösten ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar