Välkomna till min värld fylld av hästar, vänner, resor och kärlek!

Jag är en 32 årig lycklig tjej som gifte mig med mitt livs kärlek den 1 december 2011 och nu ser fram emot allt spännande som händer i mitt liv =) Vi fick vår son Ludwig den 4 mars 2013 och har en mysig och spännande tid framför oss!

torsdag 9 januari 2014

Babysim

Idag var det dags att börja på tredje babysim-kursen. Var spännande att se hur det skulle gå efter 4 veckors juluppehåll, och det gick toppen! Han älskar vattnet å att va under vatten å plaska å busa :) 

Det märktes att barnen blivit äldre nu, för plötsligt så var jag å Ludde ensamma i omklädningsrummet.. Verkar som att mammorna börjat jobba för nu va det papporna som var där med barnen. 

Lite trist att inte ha nån att snacka med men samtidigt såååå skönt att ha det lugnt, slippa stressan av alla som står på kö till duscharna, alla barnskrik m.m... Ludde brukar bli så stressad av den miljön. Nu kunde vi mysa lugnt innan å efter badet så kunde han få duscha länge. Han älskar nämligen att duscha :) å jag kunde sen duscha i lugn å ro för han va lugn å blev inte orolig av allt ståhej som brukar vara. 

När jag duschat klart så kom det några mammor som skulle till nästa grupp.. Tjuvlyssnade på deras samtal.. Jag blev så konfunderad av vad de sa.. Den ena sa nämligen att hennes dotter kunnat gå sen hon var 7 månader... Nu är hon 10 månader.. Alla bara "WOW"! Jag va så paff.. Är det ens möjligt lixom? Sen fortsatte hon att säga "men hon vill fortfarande inte släppa taget..". Jag fattade inte vad hon menade.. Inte de andra heller så de frågade vad hon menade.. Då visade det sig att flickan inte alls kunde gå själv som alla trodde.. Hon har kunnat gå om de håller henne i händerna.. Sen hon va 7 månader.. Men fortf inte tagit ett steg själv.. Ha ha ha.. Då kan man ju inte gå!! Inte i min värld.. Ha ha, isf har Ludde kunnat gå sen han va typ 4 månader.. Ha ha ha.. Tänk så olika vi människor tänker ;)  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar