Välkomna till min värld fylld av hästar, vänner, resor och kärlek!

Jag är en 32 årig lycklig tjej som gifte mig med mitt livs kärlek den 1 december 2011 och nu ser fram emot allt spännande som händer i mitt liv =) Vi fick vår son Ludwig den 4 mars 2013 och har en mysig och spännande tid framför oss!

söndag 22 september 2013

The end of an era...

Sitter å tar en amningspaus i packandet.. Puh så mkt man har! Lite för lågt tempo igår så det e en högre växel idag. Känns bra, nu e typ alla rum klara utom köket.. Å vi har redan packat ca halva köket.. Sen så ska alla grejer på skötbordet oxå packas ner... Och Luddes lekhörna, alla växter, smått å gott i vardagsrummet vilket blir ca en låda.. Å det mesta kan inte packas förrän på fredag eftersom det ska användas under veckan.. Men det e snabbpackade grejer, bara att ösa ner i sopsäck eller låda. Fast köket ska packas ner nu så vi bara har typ vars ett set tallrik, bestick, glas.. Å så stekjärn, kastrull.. Det blir en låda där att packa på fredag.. 

Mkt att tänka på. Har nästan tömt frysen på mat t ex. Planerar maten efter vad som finns i frys å skafferi. Skönt att rensa ut!! Börja om på nytt. Fräscht! 

Vi tvättar på torsdag.. Sista tvätten i tvättstuga!! Wiiiii! 

Alla lampor ska monteras ner på torsdagkväll, kommer bara ha kvar någon bords- och golvlampa. På fredag e Mange ledig å då får vi nycklarna till huset på morgonen!!! Wiiiihoooooo!! Då ska vi köra två vändor dit med ömtåliga lådor samt lite annat. Åka å storhandla så vi fyller upp kyl/frys/skafferi. Sätta upp alla lampor och brandvarnare. Sen hem å packa det sista innan vi sover vår sista natt i lägenheten! GÖTT!! 

The end of an era... And a new beginning.. A start of something wonderful!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar