Välkomna till min värld fylld av hästar, vänner, resor och kärlek!

Jag är en 32 årig lycklig tjej som gifte mig med mitt livs kärlek den 1 december 2011 och nu ser fram emot allt spännande som händer i mitt liv =) Vi fick vår son Ludwig den 4 mars 2013 och har en mysig och spännande tid framför oss!

lördag 19 november 2011

Michelle and Pat

Sitter just nu hemma hos Michelle och Pat och vantar pa att maten ska bli klar. De lagar en klassisk Nya Zeelandsk matratt till oss, lamm och sotpotatis :)

Vi kom hit igarkvall (fredag) samtidigt som de kom hem fran jobbet och det va sa kul att traffa dem. Vi har som jag namnt tidigare bara traffat dem under 10 dagar och det var for snart 3 ar sen. Vi traffade dem pa en batresa pa dagen pa nyarsafton nar vi va pa on Langkawi i malaysia. Vi klickade direkt och bestamde snabbt att vi skulle spendera nyarsafton tillsammans. De hade redan bokat bord pa en fin restaurang sa vi hangde med dem dit direkt efter batturen och sa bokade vi in ett 4-mannabord istallet. Sen gick vi tillsammans till en spritbutik och handlade pa oss lite infor kvallen. Den nyarsafton var en av de galnaste och roligaste jag varit med om! Vi at jattegod hummer till middag och det kandes som vi hade kant varandra lange, inget stelt alls utan vi bara snackade och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi hem till deras bungalow pa stranden och drack drinkar. Senare pa kvallen promenerade vi lite lnagre ner pa stranden till en stor nattklubb som lag pa stranden (man dansade i sanden) och dar fortsatte festen langt in pa morgontimmarna.. Nasta dag hade vi tankt traffas men vi va sa bakis sa vi promenerade bort till dem for att saga att vi orkar inte ses.. de va inte hemma sa vi skrev en lapp och satte pa dorren. Nar vi kom tillbaka till vart rum sa satt dar en lapp fran dem att de va for bakis idag.. ha ha.. men sen umgicks vi 8 dagar till, de andrade sina resplaner och hangde med oss istallet. Det va roliga dagar och vi hade valdigt kul och allt var valdigt avslappnat. Vi skiljdes at i januari 2009 och sen har vi haft sporadisk kontakt via mail och facebook.

Detta ar var historia med dem och det hade ju kunnat vara lite stelt och konstigt att ses igen efter sa manga ar nar man egentligen inte kanner varandra sa bra. Men nar vi kom igar va det som att traffa ett par gamla barndomsvanner. Vi kramades och babblade i munnen pa varandra, skrattade och slutade inte forran kl 2 pa natten da alla blev sa trotta sa vi fick ga och lagga oss. Underbara vanner!!!

De kopte sitt hus for nagra manader och det ar ett riktigt renoveringsobjet, men det ligger saaa fint. En underbar utsikt over havet och vulkaner (icke aktiva). De har rensat ut ett gastrum och sa fick vi blasa upp en stor dubbel luftmadrass som vi sover pa. Ratt skont att slippa bilen litegrann ;)

Idag har de kort runt oss i Auckland sa vi fatt se olika utkikspunkter, gatt upp pa vulkaner (Auckland ar grundat pa 48 st vulkaner!!), besokt deras stora museum och sa halsade vi pa hos Michelles foraldrar som bjod pa kaka och te :) De bor pa en gard dar de odlar gronsaker och saljer. Sa vi promenerade runt pa deras marker och plockade apelsiner fran traden och sockerartor fran sina rankor.. MUMS! De har precis fatt reda pa att de har forfader i danmark sa nar michelles pappa kommer hem imorgon sa ville han komma och prata med oss om danmark.. ha ha..

Nu e det snart middagsdags.

kram pa er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar