Välkomna till min värld fylld av hästar, vänner, resor och kärlek!

Jag är en 32 årig lycklig tjej som gifte mig med mitt livs kärlek den 1 december 2011 och nu ser fram emot allt spännande som händer i mitt liv =) Vi fick vår son Ludwig den 4 mars 2013 och har en mysig och spännande tid framför oss!

måndag 7 november 2011

Chocolate :)

Idag vaknade vi till blå himmel och strålande solsken!! Äntligen.... Vi spenderade förmiddagen på en Cadbury's chokladfabrik, MUMS!! Köpte med oss alldeles för mkt därifrån.. När vi kom ut därifrån kl 11.30 så va det sjukt varmt ute, strandväder!! Så ingen jacka eller fleece utan det blev kjol å en tunn blus , härligt! Det va hela 25 grader varmt.. Vädret här skiftar verkligen otroligt snabbt.. för 2-3 dagar sen va det runt nollan och detta va bara 30 mil bort.. Sommaren är här iaf och det är vi glada för!!

Efter chokladbesöket så körde vi till Christchurch, det är en stad i sydöstra nya zeeland som drabbats av några riktigt stora jordbävningar de senaste åren, senast i maj då hela centrum typ kollapsade. Centrum har varit typ stängt sen dess och öppnades för en vecka sen, men det va inte kul att köra in där. Fortfarande en del hus som var raserade eller hade stöttor som höll upp dem, och fullständig röra på vägarna.. man såg de långa sprickorna i vägarna som de hade lappat ihop.. läskigt när man tänker på det.. Vi blev inte där så länge utan körde vidare till en camping utanför stan där vi nu ska bo för natten. Imorn kör vi till västkusten för att göra en liten halvdagsvandring på en glaciär. Spännande!

Nu känns det som vi har kommit in i det här med vänstertrafik någorlunda. Är dock sjukt tacksam för att vi har GPS, den e grym!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar