Välkomna till min värld fylld av hästar, vänner, resor och kärlek!

Jag är en 32 årig lycklig tjej som gifte mig med mitt livs kärlek den 1 december 2011 och nu ser fram emot allt spännande som händer i mitt liv =) Vi fick vår son Ludwig den 4 mars 2013 och har en mysig och spännande tid framför oss!

onsdag 26 oktober 2011

närmar sig med stormsteg

ojoj, veckorna blir bara mer och mer intensiva.. helgen efter möhippan va väldans lugn, helt slut va jag ;) Sen blev jag kidnappad igen några dagar senare av Josefin å Petra som överraskade med att ta mig till Ystad Saltsjöbad Spa där vi checkade in å badade, bastade, åt god 3 rättersmiddag, drack drinkar, sov å åt en supergod frukost.. Myspys! Sen hade jag en helkväll med en av mina äldsta barndomsvänner, Isabelle, där jag blev bjuden på dinner and drinks.. Supermysigt att prata loss!

Sen har jag forstatt med mina behandlingar i Helsingborg så det har blivit mkt åkande fram å tillbaka av olika anledningar.. Vilket resulterade i en migrän i helgen :( ovanpå allt åkande fram å tillbaka (och alla skojsigheter med vänner som jag verkligen uppskattar men som även tagit på krafterna) så har jag haft extremt mkt på jobb och varit stresat/haft resfeber inför resan..

Men nu närmar det sig.. på lördag (om 3 dagar) åker vi på vår drömresa!! Först till Nya Zeeland i 3,5 vecka å sen ca 2 veckor på Fiji, där vi även kommer gifta oss den 1 december.. tjohoo!! pirrigt som tusan!! Men det e först nu vid möhipporna som jag har hunnit börja tänka litegrann på själva bröllopsbiten.. för det har avrit så mtk fokus på resan i övrigt... Men nu börjar det gå upp för mig att jag ska gifta mig.. AND I LIKE IT!! hihi..

All administration inför resan är klar (hoppas jag innerligt). "Bara" packningen kvar.. overkligt att vi ska va borta så länge..

Nu e det sovdags.. va uppe tidigt imorse för en dagstrip till Stockholm. Var på ett 4-timmars möte som va jätteintressant, men det blev mkt väntetider på flyg å flygbussar.. Ska bli skönt att krypa till kojs nu..

Tanken är att jag ska kunna blogga under resan.. vi kommer ha med vår minipc och på många campingar/hotell så kommer vi kunna köpa till internet så kan vi kommunicera lite med omvärlden :) men annars ska jag föra en dagbok å uppdatera när jag kan..

För er som tycker jag är tokig som skriver ut offentligt om att vi ska va bortresta så länge så kan jag meddela att en vän (och hennes hund) kommer bo i vår lägenhet när vi är bortresta.. hon är "mellan boende" så det passar perfekt. Vi får lägenhetsvakt å hon boende.. win win! :D

Nattinatt och Kram på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar