Välkomna till min värld fylld av hästar, vänner, resor och kärlek!

Jag är en 32 årig lycklig tjej som gifte mig med mitt livs kärlek den 1 december 2011 och nu ser fram emot allt spännande som händer i mitt liv =) Vi fick vår son Ludwig den 4 mars 2013 och har en mysig och spännande tid framför oss!

torsdag 17 april 2014

- 7 kg

Är så grymt nöjd just nu! För nån månad sen inspirerade en vän mig då hon pratade om itrim-kur... Det är 3,5 år sen jag körde itrim och gick ner 25 kg.. Nu hade jag ca 12 graviditetskilo kvar och behövde en spark i baken.. Bestämde mig för att köra en rivstart med 3 veckors itrim.

3 veckors kämpande med endast itrim-mat har nu gett finfina resultat. Har även promenerat 30 min varje dag på lunchen, valt trapporna istället för hissen och kört ett kort träningspass varje morgon innan jobb. Har då gjort 50 situps och stått plankan så länge jag orkat (samt gjort mina ryggövningar som är massa stretchade..).

Resultatet blev alltså 7 kg borta!! :-)

De sista kilona får försvinna i lugn takt med hjälp av nyttig mat, träning och 5:2! När de försvunnit kommer jag fortsätta med 5:2 för hälsoeffekterna. Minskad risk för alzheimers, cancer plus att man kan leva längre :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar